Συσκευασία 1 Τεστ

Διαγνωστικό τεστ Vansful (Rapid Test), κατάλληλο για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων IgG/IgM στον SARS-COV-2, σε ανθρώπινο ολικό αίμα, ορό ή πλάσμα.

Διατίθεται σε συσκευασία 1 τεμαχίου.

Έγκυρα αποτελέσματα σε 15-20’.

Το μόνο με έγκριση FDA.

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

Relative Specificity: 100%
Relative Sensitivity (infection time 4-10 days, IgM & IgG): 81.25%
Relative Sensitivity (infection time 11-24 days, IgM & IgG): 97.1%
Accuracy (infection time 4-10 days, IgM & IgG): 94.6%
Accuracy (infection time 11-24 days, IgM & IgG): 99.3%
Total accuracy: 95.1%

Η εταιρία μας διαθέτει ετοιμοπαράδοτο Rapid test της εταιρίας Vansful για τον νέο Κορωνοϊό COVID 19. H εταρία Vansful είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής Urine Test Strips και Rapid Test Kits στην Κίνα. Από τις ελάχιστες εταιρίες στην Κίνα με πιστοποίηση από το Αμερικάνικο FDA. Με ένα τεράστιο εργοστάσιο πλήρως αυτοματοποιημένο, πιστοποιημένο από τους μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποιήσεων με πολύ μεγάλη δυνατότητα παραγωγής. Η εταιρία εξάγει τεράστιες ποσότητες στην Βόρεια και Νότια Αμερική, εδώ και 15 χρόνια είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς Urine Test Strips και Rapid Test Kits στον κόσμο.

To γρήγορο τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού COVID 19 IgM/IgG, ανιχνεύει ταυτόχρονα αντισώματα Μ και αντισώματα G κατά του COVID 19. Επίσης έχει ενσωματωμένο control, ένδειξη που επιβεβαιώνει ότι το κάθε τεστ που χρησιμοποιείτε, δουλεύει.

Τα αντισώματα Μ αναπτύσσονται στο αίμα του ασθενή μόλις ο ασθενής προσβληθεί από τον ιό. Η κορύφωση τους επέρχεται 10 – 14 ημέρες μετά την μόλυνση.

Η παρουσία του τύπου Μ των αντισωμάτων, υποδηλώνει ότι η νόσος είναι ενεργή και πως υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης.

Τα αντισώματα G ξεκινούν την ανάπτυξή τους στο αίμα του ασθενούς κατά την ύφεση της νόσου, δηλαδή περίπου 10 ημέρες μετά την μόλυνση. Συνεχίζουν να αναπτύσσονται καί μεταγενέστερα, ενώ παραμένουν στον ανθρώπινο οργανισμό για άγνωστο έως τώρα χρονικό διάστημα.

Η παρουσία του τύπου G των αντισωμάτων, υποδηλώνει ότι το άτομο αυτό προσβλήθηκε από τον ιό, αλλά ιάθηκε και δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης.

Το δείγμα που χρησιμοποιείται στο αναφερόμενο τεστ είναι ορός, πλάσμα, ή ολικό αίμα. Το ολικό αίμα μπορεί να ληφθεί από φλέβα ή και από τρύπημα σε δάκτυλο. Ο χειρισμός του δείγματος πρέπει να γίνεται – όπως σε όλα τα εργαστηριακά δείγματα – ως δυνητικά παθογόνο. Την ύπαρξη αντισωμάτων Μ και G δείχνουν κόκκινες γραμμές που εμφανίζονται αντίστοιχα στο τεστ και είναι ορατές με γυμνό μάτι. Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων πρέπει να είναι πολύ προσεκτική δεδομένου του μεγάλου χρόνου επώασης της συγκεκριμένης νόσου. Αρνητικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει και μη μολυσμένος ασθενής εάν δεν έχει παρέλθει κάποιο χρονικό διάστημα από την μόλυνση. Συνιστάται το τεστ να επαναληφθεί μετά από 7-10 ημέρες για καλύτερη αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Το τεστ κυκλοφορεί σε συσκευασία του 1 τεστ. Περιέχει και το απαιτούμενο Diluent και αντίστοιχα 1 σταγονομετρητή και 1 lancet. Το συγκεκριμένο τέστ είναι σημαντικό σε περίπτωση έξαρσης, λόγω της ταχύτητας έκδοσης του αποτελέσματος (15 – 20 λεπτά) και του χαμηλού κόστους συγκρινόμενο με την PCR μέθοδο.
Είναι σημαντικά επικουρικό τεστ.
Το τεστ εκτελείται χωρίς τη χρήση κάποιου μηχανήματος.
Το τεστ διαθέτει CE και μπορεί να κυκλοφορήσει στην ΕΕ.
To τεστ διαθέτει FDA έγκριση και πιστοποίηση.
To τεστ διαθέτει ISO 9001 και ISO 13485

Το kit του 1τμχ προσφέρεται στην τιμή των 16€  + ΦΠΑ.

Διατίθεται μόνο για επαγγελματίες υγείας.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Για παραγγελία πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.bioprom.gr/product/vansful-rapid-test-covid-19-%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%8c/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *